© 2018 TMI Nederland BV

Cultuurverandering

Creëer een bedrijf dat aan de top staat door het veranderen van de manier waarop u zaken doet naar via uw mensen in plaats van ondanks hen.

Fantastische bedrijven zijn het resultaat van fantastische culturen. Elk bedrijf heeft een cultuur; sommige zijn dynamisch, anders saai, andere kunnen dodelijk saai zijn.

Vanaf het moment dat TMI haar baanbrekende veranderingsprogramma voor culturen, Putting People First heeft ontwikkeld, meer dan 20 jaar geleden, staan we aan het front van effectieve organisatorische veranderingen.

Stel ons in staat u te laten zien hoe u:

  • uw mensen verbindt met uw bedrijfsstrategie
  • het leveren van service in lijn brengt met uw handelsmerk
  • bouwt aan betrokkenheid door geïnspireerd communiceren
  • gedrag instinctief maakt door toegepast leren
  • capaciteiten voor verbeterde prestaties ontwikkelt
  • processen voor meting en vernieuwing implementeert


Hoe doen we het?

De ervaring laat zien dat de aanpak maar al te vaak top-down is waarbij bedrijven missie, visie en waarden ontwikkelen en aannemen dat de werknemers zich hiermee wel redden. En hierin ligt het probleem! Aanhoudende impact bereik je niet door het eenvoudig te verkondigen. Wanneer een specifieke zwakte in de menselijke factor wordt geïdentificeerd, wordt vergelijkbaar vaak een generiek "trainings-"programma van de plank gehaald om mensen te "motiveren" of ze "vaardigheden bij te brengen".

Maar, als u een opwindende bedrijfscultuur wilt creëren met een werkelijke, aanhoudende verbetering, stelt u zich deze vragen over de voorgestelde oplossing:

  1. Is deze logisch afgeleid van, en geïntegreerd met, de kernstrategie van het bedrijf?
  2. Is het een aantrekkelijke en intelligente aanpak die werkelijk inspireert?
  3. Hoe behoudt en ondersteunt deze het veranderingsproces na de initiële interventie?

Een werkelijke cultuurverandering wordt niet gerealiseerd door eenmalige dramatische gebeurtenissen. Verandering vindt langzaam en binnen elk individu plaats door de keuzes waarmee men denkt en wordt bewezen in de kleine, dagelijkse activiteiten binnen ons werk.

Opwindende bedrijfsculturen worden dus vanaf zowel binnen- als buitenkant gecreëerd, en alleen wanneer ieder individu zich focust op het nu en een levend voorbeeld wordt van de organisatie die men wil creëren zal het grotere proces beginnen.TMI Corporate Brochures
TMI Corporate Brochure
TMI Corporate Brochure

TMI Corporate Brochures
TMI Branded Customer Service
TMI Branded Customer Service
Neem contact met ons op


 
Bookmark and Share

TMI Training & Consultancy BV Tel. 088 - 00 33 700 E-Mail: info@tminederland.nl
Postbus 413, 3400 AK IJsselstein Fax 030 - 31 00 198